CZK
0 Kč
Nabídka not
Nabídka not
  Novinky Klávesové nástroje Smyčcové nástroje Dechové nástroje Žesťové nástroje Strunné nástroje Bicí nástroje Zpěv a zpěvníky Pěvecké sbory Hudební nauka Hudební dárky Orchestr a soubory   Slevy a doprodeje
Důležité
Máte jakýkoliv problém? Napište nebo zavolejte nám
+420 777 703 088 info@raj-not.cz Doprava zdarma od 1500 Kč Přes 14 tisíc produktů Platba online, převodem i dobírkou
Newsletter
Přidejte se k
6 131 milovníkům hudby
a získejte pravidelné tipy na nové noty a akční nabídky

Radio-album : Výběr písní pro souborovou hru 1 - Jaromír Nohavica

Autor Jarek Nohavica
Kód R281
EAN 9790660612484
Obtížnost Mírně pokročilý
Žánr přednes
Vydavatel Nakladatelství ČRo
Jazyk Čeština
Velikost 230x300x10 mm
Dostupnost Skladem poslední 1 ks


- +
401 Kč
Doprava již od 69 Kč | Odesíláme do 24 hodin


Pro uložení produktu do oblíbených je nutné se přihlásit.





Noty jsou sestaveny z populárních písní Jaromíra Nohavici, určené zejména pro souborovou hru na základních uměleckých školách. Kromě samotné partitury najdete v publikaci 3 hlasy v B ladění nebo čtyři hlasy v C ladění. Dále part kytary a klavíru.

„Partitury v této publikaci,“ jak říká Lukáš Sommer, „jsou vlastně jakýmsi leporelem… Mohou zaznít v plném obsazení, ale také nemusí. Každá píseň je zaranžována tak, aby v provozu ZUŠ mohla najít uplatnění v nejrůznějších variantách. Partitury samy o sobě jsou spíše jen sumou toho, co může zaznít. Pokud má například učitel ve své třídě jen dva melodické hlasy, jednoduše si vybere, zdali k melodii písně přibere druhý, či třetí hlas. A nejen to. Když vyučující na hru prvního řádku nebude mít k dispozici flétnu, hoboj, či housle (hlas in C), ale například klarinet, tak z přiloženého materiálu k partituře použije jednoduše tentýž part - in B. A jestliže v den koncertu náhle onemocní klavírní korepetitor, snadno ho nahradí kolega či kolegyně z kytarové třídy s jednoduchými a vděčně psanými doprovody.



1. Dokud se zpívá
2. Divocí koně
3. Když mě brali za vojáka
4. Kometa
5. Strakapúd
6. Až to se mnu sekne
7. Tři čuníci
(Zobrazit více)