CZK
0 Kč
Nabídka not
Nabídka not
  Novinky Klávesové nástroje Smyčcové nástroje Dechové nástroje Žesťové nástroje Strunné nástroje Bicí nástroje Zpěv a zpěvníky Pěvecké sbory Hudební nauka Hudební dárky Orchestr a soubory   Slevy a doprodeje
Důležité
Máte jakýkoliv problém? Napište nebo zavolejte nám
+420 777 703 088 info@raj-not.cz Doprava zdarma od 1500 Kč Přes 14 tisíc produktů Platba online, převodem i dobírkou
Newsletter
Přidejte se k
6 131 milovníkům hudby
a získejte pravidelné tipy na nové noty a akční nabídky

Hammond Organ Complete - pro varhany

Autor Dave Limina
Kód HL00237801
EAN 9780876391976
Obtížnost Mírně pokročilý
Žánr učebnice
Vydavatel Hal Leonard Europe
Počet stran 122
Jazyk Angličtina
Velikost 230x300x10 mm
Druh Book and Audio Online  
Dostupnost do 3 - 6 pracovních dnů


- +
900 Kč
Doprava již od 69 Kč


Pro uložení produktu do oblíbených je nutné se přihlásit.





Obsáhlá škola hry na varhany (hammond organ). Titul Vás seznámí se všemi částmi varhan a s tím jak je používat. Naučí Vás hrát gospel, jazz, blues, funk, rock a další.

Sestavte si hammondové kotlety! Tajemstvím vytváření funky syčení a klasických zvuků Hammond je zvládnutí kombinovaného použití tažných tyčí, expression pedálu a přepínače rychlosti reproduktoru Leslie. Zní to složitě a děsivě? To nemusí být! Tento praktický průvodce vás krok za krokem provede technikami hry na ojové varhany, jednu dovednost po druhé. Ať už komponujete rockovou melodii nebo hrajete hlavní roli v jazzovém triu, ovládání varhan Hammond z vás učiní vyhledávaného hráče. Groove s touto zábavnou a komplexní metodou Hammond! Naučte se: hrát gospel, R&B, jazz, blues, funk a rock s autentickým Hammondovým pocitem, Zlepšete své hráčské dovednosti pomocí ručních cvičení. Doprovodné nahrávky obsahují 21 cvičení plus ukázky výkonu osmi písní s minus-varhanními verzemi, abyste si mohli zahrát, Dosáhněte speciálních efektů používaných skvělými Hammondovými varhaníky, včetně jedinečných tipů a triků pro všechny nástroje s táhlem, Pochopte všechny části hry varhany a jak je používat, včetně perkusí, expression pedálu, vibrata, chorusu a reproduktoru Leslie a mnoho dalšího! Zvuk je přístupný online pomocí jedinečného kódu v knize a lze jej streamovat nebo stahovat. Zvukové soubory zahrnují PLAYBACK+, multifunkční audio přehrávač, který umožňuje zpomalit zvuk bez změny výšky tónu, nastavit body smyčky, změnit klávesy a posouvat doleva nebo doprava.