CZK
0 Kč
Nabídka not
Nabídka not
  Novinky Klávesové nástroje Smyčcové nástroje Dechové nástroje Žesťové nástroje Strunné nástroje Bicí nástroje Zpěv a zpěvníky Pěvecké sbory Hudební nauka Hudební dárky Orchestr a soubory   Slevy a doprodeje
Důležité
Máte jakýkoliv problém? Napište nebo zavolejte nám
+420 777 703 088 info@raj-not.cz Doprava zdarma od 1500 Kč Přes 14 tisíc produktů Platba online, převodem i dobírkou
Newsletter
Přidejte se k
6 131 milovníkům hudby
a získejte pravidelné tipy na nové noty a akční nabídky

Tajemství vesmíru + Audio Online pět skladeb pro klavír od Šuško, Petra

Autor Šuško, Petra
Kód BM102M
EAN 9790660650011
Obtížnost Mírně pokročilý
Vydavatel eNoty.eu
Počet stran 16
Jazyk Čeština
Velikost 230x300x10 mm
Dostupnost Skladem poslední 1 ks


- +
369 Kč
Doprava již od 69 Kč | Odesíláme do 24 hodin


Pro uložení produktu do oblíbených je nutné se přihlásit.





Petra Šuško (*1976) studovala skladbu a hru na klavír na Janáčkově konzervatoři v Ostravě, studium skladby a hudební režie na AMU v Praze zakončila v kompoziční třídě Milana Slavického. V posledních letech působila hlavně pedagogicky a jako hudební režisérka. Její skladby získávaly již od doby studií řadu ocenění ve skladatelské soutěži Generace a je finalistkou české sekce mezinárodní soutěže elektroakustické hudby Musica Nova (2019). V současnosti se zabývá autorskou klavírní tvorbou pro děti.

Tajemství vesmíru je cyklus pěti fantazijních přednesových skladeb určených malým i velkým hráčům, kteří již zvládli počáteční stadium klavírní hry a hledají skladbičky k doplnění svého repertoáru nebo jen tak pro radost. Skladby jsou napsány tak, aby došlo k maximálnímu využití jednotlivých krátkých melodicko-rytmických motivů a často jsou rozděleny mezi obě ruce ve snaze co nejvíce vytěžit ze zvukové škály a barvy klavíru. Skladby jsou ve skutečnosti jednodušší, než se zdají a díky své zvukovosti působí velmi efektně a svěže.

V sešitě je uveden odkaz který Vám umožní stáhnout si demo nahrávky skladeb v uvedených sešitě pro Vaši představu jak skladby zní a snadnější výběr skladby, kterou se naučíte jako první.



Tajemství vesmíru | Secrets of the Universe
Hvězdný prach | Stardust
Mléčná dráha | Milky Way
Hravá planetka | Playful Little Planet
Perseidy | Perseids
(Zobrazit více)