CZK
0 Kč
Nabídka not
Nabídka not
  Novinky Klávesové nástroje Smyčcové nástroje Dechové nástroje Žesťové nástroje Strunné nástroje Bicí nástroje Zpěv a zpěvníky Pěvecké sbory Hudební nauka Hudební dárky Orchestr a soubory   Slevy a doprodeje
Důležité
Máte jakýkoliv problém? Napište nebo zavolejte nám
+420 777 703 088 info@raj-not.cz Doprava zdarma od 1500 Kč Přes 14 tisíc produktů Platba online, převodem i dobírkou
Newsletter
Přidejte se k
6 131 milovníkům hudby
a získejte pravidelné tipy na nové noty a akční nabídky

PRVŇÁČEK - dárek pro chytré školáky

Autor Mgr. Eva Šašinková
Kód RJ25047
Obtížnost Pro začátečníky
Vydavatel Mgr. Eva Šašinková
Jazyk Čeština
Dostupnost Skladem poslední 2 ks


- +
233 Kč
Doprava již od 69 Kč | Odesíláme do 24 hodin


Pro uložení produktu do oblíbených je nutné se přihlásit.





Originální dárek pro prvňáčky, který bude nejen skvělým dárkem a vzpomínkou na první školní den, ale též praktickým učebním materiálem do hudební výchovy.

Komplet obsahuje:
Celobarevné složky s gumičkou (165 x 230 mm)
Pamětní list prvňáčka (165 x 230 mm)
Hudební výchova – Klíček pro malé muzikanty 1 (36 stran + obálka) ( obsah: Zvuk, Lidová píseň, Tóny/Slova, Notový zápis, Nota, Pomlka, Notová osnova, Notový klíč, Rytmus, Takt, Písně o zvířátkách)
Hudební nástroje – Klíček pro malé muzikanty 2 (36 stran + obálka) ( obsah: Hudební zvuk, Nejstarší hudební nástroje, Základní rozdělení hudebních nástrojů, Bicí nástroje, Dechové nástroje, Strunné nástroje, Písně o hudebních nástrojích)

Anotace:
PRVŇÁČEK - dárek pro chytré školáky obsahuje Pamětní list prvňáčka, dvě publikace s hudební pohádkou a hudebními základy, které vysvětlují hravou formou vše o notách, notovém zápisu, lidové písni a hudebních nástrojích. Nechybí ani nádherné barevné ilustrace, úkoly a doplňovačky, které využijí v 1. a 2. třídě v hodinách hudební výchovy. Komplet je v celobarevné laminované složce s gumičkou. Složku s ilustrací využijí děti i na ostatní učební materiály.
Dárkový komplet proto ocení školáci, učitelé i rodiče.