CZK
0 Kč
Nabídka not
Nabídka not
  Novinky Klávesové nástroje Smyčcové nástroje Dechové nástroje Žesťové nástroje Strunné nástroje Bicí nástroje Zpěv a zpěvníky Pěvecké sbory Hudební nauka Hudební dárky Orchestr a soubory   Slevy a doprodeje
Důležité
Máte jakýkoliv problém? Napište nebo zavolejte nám
+420 777 703 088 info@raj-not.cz Doprava zdarma od 1500 Kč Přes 14 tisíc produktů Platba online, převodem i dobírkou
Newsletter
Přidejte se k
6 131 milovníkům hudby
a získejte pravidelné tipy na nové noty a akční nabídky

Náušnice pecky - stříbrný houslový klíč

Kód PC24789
Vydavatel PACProduktion
Materiál Bižuterní kov
Dostupnost Skladem poslední 2 ks


- +
53 Kč
Doprava již od 69 Kč | Odesíláme do 24 hodin


Pro uložení produktu do oblíbených je nutné se přihlásit.





Drobné náušnice ve tvaru houslového klíče se zadním zapínáním ve stříbrné barvě. Náušnice jistě potěší všechny parádivé hudebnice. Velikost: 12x9 mm.

Tyto elegantní náušnice jsou ideálním doplňkem pro každou ženu, která miluje hudbu a ráda se obklopuje krásnými šperky. Jejich unikátní design ve tvaru houslového klíče je elegantní a stylový zároveň. Díky jejich stříbrné barvě se dají skvěle kombinovat s různými oblečeními a příležitostmi.
Náušnice jsou vyrobeny z kvalitních materiálů a mají perfektní zpracování, což zaručuje jejich dlouhou životnost a odolnost. Zadní zapínání je pohodlné a zároveň pevné, takže náušnice nepůsobí žádné nepříjemnosti při nošení.
Velikost náušnic je 12x9 mm, což je ideální rozměr pro každodenní nošení. Tyto náušnice jsou skvělým dárkem pro hudebníky, hudebnice nebo prostě pro každého, kdo ocení krásu a originalitu tohoto šperku.