CZK
0 Kč
Nabídka not
Nabídka not
  Novinky Klávesové nástroje Smyčcové nástroje Dechové nástroje Žesťové nástroje Strunné nástroje Bicí nástroje Zpěv a zpěvníky Pěvecké sbory Hudební nauka Hudební dárky Orchestr a soubory   Slevy a doprodeje
Důležité
Máte jakýkoliv problém? Napište nebo zavolejte nám
+420 777 703 088 info@raj-not.cz Doprava zdarma od 1500 Kč Přes 14 tisíc produktů Platba online, převodem i dobírkou
Newsletter
Přidejte se k
6 131 milovníkům hudby
a získejte pravidelné tipy na nové noty a akční nabídky

Beatles - kompletní příběh

Kód ZEP2335
EAN 9788075255914
Vydavatel Extra Publishing
Počet stran 156
Jazyk Čeština
Velikost 230x300x10 mm
Dostupnost Skladem poslední 1 ks


- +
224 Kč
Doprava již od 69 Kč | Odesíláme do 24 hodin


Pro uložení produktu do oblíbených je nutné se přihlásit.





Znáte nějakou jinou rockovou kapelu, která by svým popkulturním vlivem předčila Beatles? John Lennon, Paul McCartney, George Harrison a Ringo Starr podle odhadů prodali přes 600 milionů desek, tedy více než kterýkoli jiný umělec v historii, a dodnes setrvávají v pozicích rockových ikon. Ačkoli John a George už nejsou mezi námi, Paul a Ringo drží prapor své životní kapely stále zpříma a zůstávají aktivní jak ve studiu, tak na koncertních pódiích. Cesta na vrchol pro Fab Four rozhodně nebyla jednoduchá. Za přerodem party tvrďáků hrající rockʼnʼrollové standardy v unikátní stroj na rockové hity stály stovky koncertních štací v liverpoolském Cavern Clubu a v hamburských putykách, díky kterým se jádro kapely dokonale sehrálo. Po úspěchu hladová kapela pak sérií hitových singlů a alb obrátila naruby nejprve Velkou Británii a poté i zbytek světa. Přes období beatlemánie, ve kterém se skupina dokázala vyrovnat s masivní popularitou, se Beatles propracovali až do období, v němž ve studiích Abbey Road produkovali přelomové psychedelické klenoty.

Nastupme do legendami opředené Žluté ponorky a vydejme se zkoumat hlubiny beatlovské tvorby. Cílem této publikace není jen přiblížit písně legendární čtveřice, ale také ukázat důsledky revoluce, kterou Beatles spustili v hudebním průmyslu. Užijte si tuto velkolepou a nepředvídatelnou plavbu!