CZK
0 Kč
Nabídka not
Nabídka not
  Novinky Klávesové nástroje Smyčcové nástroje Dechové nástroje Žesťové nástroje Strunné nástroje Bicí nástroje Zpěv a zpěvníky Pěvecké sbory Hudební nauka Hudební dárky Orchestr a soubory   Slevy a doprodeje
Důležité
Máte jakýkoliv problém? Napište nebo zavolejte nám
+420 777 703 088 info@raj-not.cz Doprava zdarma od 1500 Kč Přes 14 tisíc produktů Platba online, převodem i dobírkou
Newsletter
Přidejte se k
6 131 milovníkům hudby
a získejte pravidelné tipy na nové noty a akční nabídky

Škola hry na malý buben - Libor Kubánek

Autor Libor Kubánek
Kód H7753
EAN 9790260105096
Obtížnost Mírně pokročilý
Vydavatel Bärenreiter Praha
Počet stran 58
Jazyk Čeština
Velikost 230x300x10 mm
Dostupnost Na skladě


- +
255 Kč
Doprava již od 69 Kč | Odesíláme do 24 hodin


Pro uložení produktu do oblíbených je nutné se přihlásit.





Škola hry na malý buben českého autora Libora Kubáneka doplňuje předchozí Školu hry na bicí soupravu a rozšiřuje znalosti ve hře na bicí nástroje o další aspekty. Publikace obsahuje základní informace, další rytmické figury a rytmická dělení. Škola hry na malý buben je rovněž zaměřena na technickou stránku hry, ale v možnostech dynamického rozlišování a rytmické bohatosti již více podněcuje i vlastní fantazii uživatele. 



Autor doporučuje studovat obě školy současně, protože se v mnohém doplňují. Stejně jako Škola hry na bicí soupravu obsahuje tato publikace již osvědčená dueta pro bicí soupravu a tympány (tom-tomy), nyní již náročnější, vyžadující větší hráčskou dovednost a zkušenost. V tom navazuje tento druhý díl na předchozí školu a tvoří s ní jeden celek. Škola hry na malý buben chce nabídnout především základní technickou průpravu ve hře na malý buben těm, kteří začínají a svým důrazem na prakticky použitelné pokyny se snaží podnítit invenci k nápadité hře.
(Zobrazit více)