CZK
0 Kč
Nabídka not
Nabídka not
  Novinky Klávesové nástroje Smyčcové nástroje Dechové nástroje Žesťové nástroje Strunné nástroje Bicí nástroje Zpěv a zpěvníky Pěvecké sbory Hudební nauka Hudební dárky Orchestr a soubory   Slevy a doprodeje
Důležité
Máte jakýkoliv problém? Napište nebo zavolejte nám
+420 777 703 088 info@raj-not.cz Doprava zdarma od 1500 Kč Přes 14 tisíc produktů Platba online, převodem i dobírkou
Newsletter
Přidejte se k
6 131 milovníkům hudby
a získejte pravidelné tipy na nové noty a akční nabídky

Piano Recital Showcase - 5 duetů pro dva hráče na klavír

Autor Kolektiv autorů
Kód HL00296898
EAN 9781458422439
Obtížnost Mírně pokročilý
Žánr přednes
Vydavatel Hal Leonard
Počet stran 72
Jazyk Angličtina
Velikost 230x300x10 mm
Druh Book Only
Dostupnost do 3 - 6 pracovních dnů


- +
280 Kč
Doprava již od 69 Kč


Pro uložení produktu do oblíbených je nutné se přihlásit.





5 originálních duetů od špičkových skladatelů Phillipa Keverena, Eugénie Rocherolle, Sondry Clark a Wendy Stevens. Každý duet je hudebním skvostem hodný recitálu. Studenti si zamilují rozmanitost stylů a klávesových technik. Angel Falls · Crescent City Connection · Hlavní vysílací čas · Vítr slibů · Touha.
Tyto skladby přinášejí nejen úžasnou hudbu, ale i možnost pro studenty rozvíjet své klavírní dovednosti a spolupráci s jinými hudebníky. Každý duet je jako malá příběh, který se odvíjí prostřednictvím melodií a harmonií, které s nimi skladatelé vytvořili. Phillip Keverena, Eugénie Rocherolle, Sondra Clark a Wendy Stevens jsou známí svými originálními a dojemnými skladbami, a tyto duety jsou dokonalým příkladem jejich mistrovství. Každá skladba nabízí něco nového a zajímavého, což z nich dělá skvělý zážitek pro všechny zúčastněné. Můžeme si být jisti, že tyto duety budou inspirací pro mnoho studentů a hudebníků, kteří je budou hrát. Jejich krása a složitost si zaslouží být objeveny a interpretovány s láskou a péčí, kterou do nich autoři vložili.



Yearning
Angel Falls
Prime Time
Crescent City Connection
A Wind Of Promise
(Zobrazit více)