CZK
0 Kč
Nabídka not
Nabídka not
  Novinky Klávesové nástroje Smyčcové nástroje Dechové nástroje Žesťové nástroje Strunné nástroje Bicí nástroje Zpěv a zpěvníky Pěvecké sbory Hudební nauka Hudební dárky Orchestr a soubory   Slevy a doprodeje
Důležité
Máte jakýkoliv problém? Napište nebo zavolejte nám
+420 777 703 088 info@raj-not.cz Doprava zdarma od 1500 Kč Přes 14 tisíc produktů Platba online, převodem i dobírkou
Newsletter
Přidejte se k
6 131 milovníkům hudby
a získejte pravidelné tipy na nové noty a akční nabídky

Dětská pětidírková zobcová flétna - výrobce Dieter Hopf (Flautoškolka)

Kód HFL 1
Jazyk Čeština
Velikost 230x300x10 mm
Dostupnost Skladem poslední 2 ks


- +
802 Kč
Doprava již od 69 Kč | Odesíláme do 24 hodin


Pro uložení produktu do oblíbených je nutné se přihlásit.





výrobce Dieter Hopf Gitarren-Atelier GmgH & o. KG - Meisterwerkstätte für feine Zupfinstrumente

Dětská pětidírková flétna je druhem zobcové flétny. Ve srovnání se sopránovou zobcovou flétnou je menší (22,5 cm) a její konstrukce vyhovuje lépe dětské ruce, proto se z hlediska prstové techniky snáze ovládá. Děti s touto flétničkou také dříve dosáhnou kultivovanějšího zvukového projevu. A v celodřevěné variantě, kterou nabízíme od výrobců Schneider nebo Hopf, je navíc krásná, děti si ji obvykle ihned zamilují.
Dětská pětidírková zobcová flétna je nedílnou součástí výuky nejmladších dětí podle FLAUTOŠKOLKY autorů Hany Šťastné a Jana Kvapila. Tento originální metodický koncept flétnové výuky předškoláků cílí na prožitek, nikoliv na výkon. Respektuje možnosti dětí daného věku nejen způsobem výuky, ale také volbou nástroje. Flautoškolka navazuje na obdobné kreativní koncepty škola hrou , přesto je zcela jedinečná a nezastupitelná.